Промоција монографије Ауто-мафиа...

У уторак, 18. новембра 2014. године, у 11 сати, у Клубу Гласник (Кнеза Милоша 16) промовисана је монографија Ауто-мафија: Тајне српског подземља и апорије националног система безбедности, аутора др Саше В. Мијалковића, ванредног професора безбедносних наука Криминалитичко-полициjске академије у Београду. На представљању су, осим аутора, говорили:
Проф. др Радомир Милашиновић, декан Факултета безбедности Универзитета у Београду, Милош Опарница, помоћник министра унутрашњих послова – начелник Сектора унутрашње контроле полиције, Проф. др Бранислав Симоновић, редовни професор криминалистике Правног факултета Универзитета у Крагујевцу и Борислав Ковачевић, шеф Одсека за сузбијање деликата на моторним возилима, Управа криминалистичке полиције Полицијске управе за Град Београд.
Moнографија је настала као плод вишегодишњег истраживања проф. др Саше Мијалковића и представља оригиналан и готово потпун приказ актуелних домета делинквентске тактике и технике крађа возила и безбедносне и криминалистичке теорије и праксе превенције и сузбијања ове појаве. Осим тога, нуди и нове идеје заштите возила од крађа и сузбијања криминала у вези са овом све распрострањенијом претњом по имовину грађана Србије. Овај пионирски рад од великог је значаја за полицију и безбедносне службе Републике Србије и земаља у региону. Реч је о изванредном училу за актуелне и будуће припаднике националног система безбедности, али и о драгоценом штиву за све власнике и будуће власнике моторних возила у Србији и у окружењу.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени