Студијска посета студената Факултета безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци

Криминалистичко-полицијски универзитет био је домаћин студијске посете студената Факултета безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци, Република Српска, Босна и Херцеговина, у периоду од 16. до 20. маја 2022 године.
Студенти завршне године Факултета безбједносних наука у Београд су стигли у пратњи деканa Факултета безбједносних наука проф. др Предрага Ћеранића, продекана за науку проф. др Жане Врућинић, проф. др Велибора Лалића, вишег асистента Гојка Шетке, вишег асистента Предрага Поповића и асистента Душка Башкала.
У понедељак, 16. маја, 20 апсолвената из Бања Луке посетило је Национални центар за Криминалистичку форензику, у пратњи доц. др Ане Бранковић, наставника Департмана форензичког инжењерства Криминалистичко-полицијског универзитета. У уторак, 17. маја, реализована је посета Полицијској управи за град Београд (Управи криминалистичке полиције – јединици за полиграфско тестирање, Одељењу криминалистичке аналитике, Одељењу за сузбијање имовинског криминалитета, Одељењу за сузбијање крвних и сексуалних деликата, Одељењу за сузбијање наркокриминала, Интервентној јединици и Оперативном центру) уз присуство руководиоца Департмана криминалистике Универзитета проф. др Радомира Зекавице. У четвртак 19. маја, организована је посета Специјалној антитерористичкој јединици. Такође, студенти су имали прилику да присуствују предавању проф. др Данета Субошића, као и да виде показну вежбу припадника Управе граничне полиције.
У оквиру програма, студенти и њихови пратиоци посетили су Археолошки парк Виминацијум и чули причу о некадашњем сјају и пропасти римског града и војног логора Виминацијума.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени