Запослени на Универзитету успешно завршили ICITAP-ов курс „Развој и обука предавача“

Курс под називом „Развој и обука предавача“, у организацији Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци ИЦИТАП (International Criminal Investigative Traning Assistance Program ICITAP) а под покровитељством Бироа за међународну борбу против наркотика и спровођење закона (INL) Министарства правде Сједињених Америчких Држава, одржан је у Новом Саду у периоду од 28. фебруара до 10. марта 2022. године.

Циљ наведеног курса јесте усавршавање компетенција предавача да креирају, успешно воде и евалуирају различите обуке, али и да буду оспособљени да своја знања и вештине у будућности пренесу својим колегама предавачима. Предавачи су били међународни експерти Timothy Janowick и William Bochter. Полазници курса били су представници Министарства унутрашњих послова, конкретније Центра за основну полицијску обуку и представници Криминалистичко-полицијског универзитета, др Раша Димитријевић, мср Александар Сакач, мср Санела Андрић и мср Анђела Павловић.

Последњег дана курса, 10. марта 2022. године директор програма ИЦИТАП у Србији, господин Scott Hatfield уручио је сертификате свим полазницима.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени