Потписан споразум о сарадњи између Криминалистичко-полицијског универзитета и Историјског института Београд

У уторак, 22. фебруара 2022. године Криминалистичко-полицијски универзитет посетио је проф. др Александар Растовић, директор Историјског института из Београда ради потписивања Споразума о научној, просветној и културној сарадњи. Домаћини овог догађаја били су ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, проректор за интеринституционалну сарадњу проф. др Ненад Радовић, проректор за науку проф. др Тања Кесић, проректор за материјално-финансијске послове Александар Бошковић, проф. др Ивана Крстић Мистриџеловић и стручни сарадник Јасна Петровић.

Ректор проф. др Зоран Ђурђевић, упознао је уваженог госта са историјатом, организацијом, студијским програмима и људским ресурсима Универзитета. Истакао је да је циљ Споразума организација и реализација научних, културних, издавачких и других активности, пројеката и програма из области науке, културе и промовисање делатности Историјског института и Криминалистичко-полицијског универзитета.

Господин Растовић је представио структуру Историјског института и упознао домаћине са организацијом, кадровским потенцијалима и активностима која се у њему реализују. Изразио је своје задовољство што се Споразум о сарадњи између Института и Универзитета у пракси реализује у пуном смислу, нагласивши да је таква пракса примене споразума узоран модел плодотворне сарадње.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени