Интервју проф. др Иване Бодрожић за портал LAWlife портал за право и привреду

LAWlife портал за право и привреду обратио се ректору Криминалистичко-полицијског универзитета и Одељењу за медије и комуникације Кабинета министра унутрашњих послова Републике Србије за сагласност да са проф. др Иваном Бодрожић, професором Криминалистичко-полицијског универзитета, направи интервју о одабиру њене професионалне оријентације, професионалном ангажману на Криминалистичко-полицијском универзитету и неким актуелним питањима из области материјалног кривичног права.

LAWlife портал за право и привреду почео је са радом 18. јануара 2021. године и званични је медиј чији је оснивач Правна комора Србије, регистрован у Агенцији за привредне регистре. За кратко време успео је да посетиоцима и корисницима пружи информативне, стручне и ауторске текстове из области права и привреде, као и актуелне саговорнике.

Интервју проф. др Иване Бодрожић, ванреднe професорке кривичног прaва на Криминалистичко-полицијском универзитету, oбјављен је 20. 12. 2021. године на сајту Правне коморе Србије и на LAWlife порталу за право и привреду. Интервју можете прочитати на следећем линку

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени