Потписан уговор о донаторству између Криминалистичко-полицијског универзитета и Јавног предузећа „Пошта Србије“

Ректор Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зоран Ђурђевић и вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић потписали су Уговор о донаторству, у понедељак, 25. октобра 2021. године, у просторијама Универзитета.

Пошта Србије донирала је Криминалистичко-полицијском универзитету средства ради подршке истраживања архивске грађе и објављивања монографије под називом „ИСТОРИЈА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ“, поводом обележавања 100 година полицијског образовања у Србији. Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић истакао је да је оваква врста подршке у складу са друштвено одговорним понашањем какво се Пошта труди да негује, и изразио намеру да кроз донације у будућности подржи Универзитет у реализацији других пројеката од важности.

Ректор Универзитета проф. др Зоран Ђурђевић захвалио се господину Ђорђевићу на подршци, и представио Универзитет, организациону структуру, студијске програме, али и пројекте који ће бити реализовани у будућности. Као представници Универзитета, поред ректора, потписивању Уговора присуствовали су проректор за међународну и интеринституционалну сарадњу проф. др Ненад Радовић, проректор за материјално финансијске послове проф. др Александар Бошковић и стручни сарадник Анђела Павловић.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени