Министарство унутрашњих послова, привредно друштво „Сигнал МГ“ и „Глобос осигурање“ обезбедили поклон ваучере најбољим студентима Универзитета

У суботу, 16. октобра 2021. године у згради Палата Србија министар унутрашњих послова Александар Вулин уручио је поклон ваучере најбољим студентима Криминалистичко-полицијског универзитета и најбољим полазницима Центра за основну полицијску обуку. Двадесет најбољих студената Криминалистичко-полицисјког универзитета и двадесет полазника Центра за основну полицијску обуку добили су поклон ваучере које су, за њих, обезбедили привредно друштво „Сигнал МГ“  и „Глобос“ осигурање. Испред Универзитета на свечаности је присуствовао проректор за међународну и интеринституционалну сарадњу проф. др Ненад Радовић.

На свечаности која је уприличена овим поводом министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је  студентима Универзитет и полазницима ЦОПО да су изабрали частан посао пун одрицања где ће испред себе увек морати да ставе друге, а испред својих најмилијих своју земљу и професију. "Ваша каријера ће бити успешна онолико колико ви будете спремни да јој се посветите и биће успешна онолико колико сте спремни да неразумевање и несхватање ставите по страни и служите само закону.Некада ваша врлина и ваша вредност неће бити препознати и награђени, али вама то неће бити важно. Служити Србији, служити народу, служити идеалу правде је награда сама по себи. Министарство унутрашњих послова, полиција и држава Србија ће учинити све да вам буде боље, да вам буде лакше, али како ће вас поштовати зависи само од сваког од вас. Добро сте почели, желим да будемо поносни на вас, као што су поносне ваше породице", поручио је министар полиције Александар Вулин обраћајући се награђеним студентима Криминалистичко-полицијског универзитета и полазницима Центра за основну полицијску обуку. 

Министар унутрашњих послова посебно се захвалио привредном друштву „Сигнал МГ“  и „Глобос“ осигурању који су препознали и наградили таленте, труд и рад младих студенaта КПУ и полазника ЦОПО. 

У име награђених студената Универзитета обратила се Сара Ретхас, студенкиња 3. године основних академских студија Форензичко инжењерство, са оствареном просечном оценом 10,00. У свом обраћању навела је да је велика  част што се обраћа  у име студената Универзитета. Није било лако доћи до овог успеха, али се труд, рад и залагање исплати. Министарство унутрашњих послова, привредно друштво „Сигнал“ и „Глобос“ осигурање су умели то да препознају и сви присутни им се на томе посебно захваљују.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени