КПУ ПОТПИСАО СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА КОМПАНИЈОМ HUAWEI TECHNOLOGIES

У четвртак, 16. септембра 2021. године, у Музеју науке и технике, потписан је Споразум о сарадњи између Криминалистичко-полицијског универзитета и компаније Huawei Technologies у Републици Србији. Споразум је, као представник Криминалистичко-полицијског универзитета потписао ректор, проф. др Дане Субошић, док је као представник компаније Huawei потписник био господин Chen Chen, генерални директор компаније Huawei Technologies у Србији. Такође, потписивању споразума, испред Универзитета, присуствовао је и проректор за међународну и интеринституционалну сарадњу, проф. др Саша Мијалковић.

На догађају уприличеном у Музеју науке и технике, компанија Huawei Technologies, осим са  Криминалистичко-полицијским универзитетом, потписала је уговоре о донацији и споразуме о сарадњи и са Електротехничким факултетом Универзитета у Београду; Електронским факултетом Универзитета у Нишу; Факултетом техничких наука Универзитета у Новом Саду, као и Факултетом техничких наука у Чачку Универзитета у Крагујевцу.

Такође, потписивању уговора и споразума присуствовао је и господин Бранко Ружић, министар просвете, науке и технолошког развоја. Након потписивања споразума, господин Chen Chen, министар Бранко Ружић, али и сви присутни ректори и декани кратко су се обратили свим присутнима. Такође, представници медија имали су прилику да поставе питања министру Бранку Ружићу и свим потписницима уговора и споразума.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени