Учешће представника Криминалистичко-полицијског универзитета на 25. Међународном конгресу из управљања пројектима „Одговорно и флексибилно управљање пројектима“

Од 9-11. септембра 2021. године, проф. др Дане Субошић, ректор Криминалистичко-полицијског универзитета, проф. др Миладин Нешић, шеф Катедре полицијских наука, стручни сарадници Јасна Петровић и Вук Кулић учествовали су на 25. Међународном конгресу из управљања пројектима „Одговорно и флексибилно управљање пројектима“, одржаном на Националној академији за јавну управу. Суорганизатори конгреса су Удружење за управљање пројектима – IPMA Србија, Криминалистичко-полицијски универзитет, Национална академија за јавну управу, Универзитет одбране, Технички факултет у Бору Универзитета у Београду, Факултет за пројектни и иновациони менаџмент, PM2 Alliance.

Конгрес је свечано отворен 9. септембра у атријуму Народног музеја у Београду. Поред Владимира Обрадовића, председника Удружења IPMA Србија, Јопа Шеферлија, председника IPMA, Дејана Милетића, директора Националне академије за јавну управу, представника Универзитета одбране и проф. др Аце Јовановића, декана Факултета за пројектни и иновациони менаџмент, на отварању Конгреса обратио се и проф. др Дане Субошић. Ректор Универзитета је честитао 25. Јубиларни Конгрес  Удружењу за управљање пројектима – IPMA Србија, захвалио се на прилици да КПУ буде суорганизатор Конгреса, што је једна од активности операционализације споразума који је ове године потписан између Универзитета и IPMA Србија, честитао је 35. годишњицу  Удружењу за управљање пројектима – IPMA Србија, уједно истакавши да је за Криминалистичко-полицијски универзитет најзначајнија секција Конгреса која се односи на стратешке аспекте управљања пројектима у одбрани и безбедности.

Другог дана Конгреса, Универзитет се представио на сопственом штанду, за шта су били задужени Јасна Петровић и Вук Кулић. Поред тога, видиљивости Универзитета као суорганизатора, допринели су многобројни маркетиншки и промотивни материјали који су били доступни на свим локацијама одржавања Конгреса. Проф. др Дане Субошић и проф. др Миладин Нешић учествовали су тоок другог дана на радном отварању и пленарној сесији Конгреса, на панелу Управљање пројектима у одбрани и безбедности, као и изложеним коауторским рефератом Бенчмаркинг као алат за управљање пројектима у безбедности саобраћаја. Такође, узели су учешће и на панелима и сесијама током трећег дана Конгреса, када је одржана и прослава 35. годишњице Удружења IPMA Србија.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени