Студенти Универзитета учествовали на трци „ОЦР БИТКА“ на Церу

Прва трка са препрекама под називом ,,ЦЕРСКА ОЦР БИТКА” стартовала је 17. априла 2021. године у 11.00 часова на Липовим водама на Церу. На авантуристичкој стази дугој 15 километара са 25 препрека нашло се више од 500 учесника из целе Србије.

Такмичили су се поред многобројних атлетичара и припадници Војске Србије, Кобре, Жандармерије, Полицијске бригаде, Интервентне јединице 92, Војне академије као и студенти Криминалистичко-полицијског универзитета.

Трку је организовало Удружење грађана “Церска битка” уз подршку Туристичке организације и Општинске управе града Шапца. Овом трком организатор манифестације желео је да осим такмичарског карактера промовише природне лепоте Србије, укаже на национални и историјски значај Цера али и да подстакне наше грађане на активан живот и рекреацију уз поштовање свих епидемиолошких мера предвиђене Уредбом Владе Републике Србије.

Криминалистичко-полицијски универзитет на поменутом такмичењу представљали су студенти: Милош Шишковић, Петар Ђорђевић, Снежана Вучић, Михајло Грубач, Богдан Мандић и Кристијан Цветковић, који су успешно завршили трку.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени