Еразмус студентска мрежа објавила водич за студентску мобилност

Еразмус студентска мрежа Србије објавила је Водич за студентску мобилност, са циљем упознавања студената са програмима мобилности, као и са искуствима која су поделили досадашњи учесници мобилности. Водич је креиран уз подршку Делегације Европске уније у Србији, а садржај водича фокусиран је на доступне програме, процес пријаве за учешће, потребну документацију као и савете корисне пре, током и након боравка на мобилности.

Програми мобилности младима пружају непроцењиво искуство и могућност личног и професионалног развоја кроз учење, размену знања и искустава, усавршавање језичких способности, упознавање других и другачијих култура, итд. Према истраживању које је спровела Европска комисија, 80% алумниста програма мобилности нашло је посао у струци у року од 3 месеца након завршетка студија.

Водич за студентску мобилност је објављен у тренутку када је кретање људи ограничено, али истовремено, у тренутку када почиње нови циклус Еразмус програма за период од 2021. до 2027. године. Овим приручником, Еразмус студентска мрежа Србије желела је да подстакне младе да наставе да улажу у себе и охрабри да узму активно учешће у предстојећем циклусу Еразмус програма мобилности.

Са Водичем за студентску мобилност се можете упознати овде

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени