Потписан споразум о сарадњи са Центром за анализу ризика и управљање кризама

У среду 09. децембра 2020. године, председник и оснивач Центра за анализу ризика и управљање кризама, проф. др Зоран Кековић посетио је Криминалистичко-полицијски универзитет ради потписивања Споразума о научно-образовној и стручној сарадњи. Домаћини овог догађаја били су ректор Криминалистичко-полицијског универзитета, проф. др Дане Субошић и проректор за материјално-финансијске послове, проф. др Сретен Југовић.

Ректор, проф. др Дане Субошић, упознао је уваженог госта са историјатом, организацијом, студијским програмима, издавачком, међународном и међуинституционалном делатношћу Криминалистичко-полицијског универзитета. Потом је истакао учешће Универзитета у реализовању пројеката Министарства просвете, науке и технолошког развоја и у реализовању међународних пројеката, као и са реализованим програмима међународне размене студената, наставног и ненаставног особља.

Господин Зоран Кековић је представио структуру Центра за анализу ризика и управљање кризама и упознао домаћине са организацијом, кадровским потенцијалима и активностима које се у њему реализују.

По потписивању Споразума, договорено је да се први облици сардње остваре кроз заједничко организовање и реализовање образовних и научних активности и размену научно-стручне литературе.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени