15. међународна конференција "Безбедност саобраћаја у локалној заједници"

У периоду од 24. - 27. јун 2020. године, у Врњачкој Бањи - хотелу Цептер, одржана је 15. међународна конференција "Безбедност саобраћаја у локалној заједници". Организатори Конференције су: Криминалистичко-полицијски универзитет, Саобраћајни факултет из Београда, Факултет техничких наука из Новог Сада, Академија техничко-васпитачких струковних студија – Одсек Ниш и друге еминентне институције из области Безбедности саобраћаја из земеље и иностранства .

Приликом отварања, учесницима су се обратили председник Организационог одбора, др Миладин Нешић, ван. проф., председник Научног-програмског одбора, проф. др Крсто Липовац, ректор Криминалистичко-полицијског универзитета, проф. др Дане Субошић, декан Саобраћајног факултета у Београду, проф. др Небојша Бојовић, шеф Департмана за саобраћаја Факултета техничких наука у Новом Саду, проф. др Драган Јовановић и в. д. председника Академије техничко-васпитачких струковних студија у Нишу, проф. др Саша Николић, као предстваници организатора Конференције, и помоћник председника општине Врњачка Бања, Душан Стевановић и председник Скупштине града Краљева, Ненад Марковић као представници домаћина.

У раду Конференције учествовало је око 190 учесника из Републике Србије и Босне и Херцеговине који су били присутни у хотелу Цептер, и још 10-15 учесника из иностранства који су учествовали "онлајн".

Зборник радова у издању Криминлистичко-полицијског универзитета садржи 31 стручни и научни рад, који су на Конференцији представљени и одбрањени.

Више о Конференцији можете сазнати на адреси http://www.blsz.org

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени