Почетак радова на I спрату наставне зграде - Формирање и опремање Центра за криминалистику и развој полицијске професије

Влада Републике Србије је на седници одржаној  21. маја 2020. године донела Закључак којим се сагласила са потписивањем Меморандума о разумевању између Владе Сједињених Америчких Држава и Криминалистичко-полицијског универзитет везаног за реновирање и опремање Центра за криминалистику и развој полицијске професије Криминалистичко-полицијског универзитета. У доношењу Закључка неопходног за почетак пројекта „Развој институционалних капацитета Криминалистичко-полицијскoг универзитета: Формирање и опремање Центра за криминалистику и развој полицијске професије“, велики допринос дали су представници Министарства унутрашњих послова, кабинет Министра. Као резултат успешне сарадње и донетог Закључка, радови на реновирању и опремању првог спрата наставне зграде (416,30 m2), планирани у оквиру прве фазе пројекта „Развој институционалних капацитета Криминалистичко-полицијског универзитета: Формирање и опремање Центра за криминалистику и развој полицијске професије, почели су 1. јуна 2020. године. Пројекат ће бити реализован у две фазе: грађевинско-занатски радови и опремање простора намештајем; и опремање простора информатичком опремом.

Отварању радова присуствовали су проф. др Дане Субошић, ректор Криминалистичко-полицијског универзитета; господин Timothy Faught, директор Међународног кривично-истражног програма помоћи Министарства правде Владе Сједињених Америчких држава у Републици Србији (ICITAP); Маја Миловановић, руководилац пројеката за развој институционалних капацитета; Ивона Шишмановић, представник Бироа Стејт Департмента за међународну борбу против опојних дрога и спровођење закона  (INL); Владимир Тошић, одељење за медије Амбасаде САД-а; Милан Анђелковић, власник фирме AMI-MONTER d.o.o. која ће изводити радове; проф. др Зоран Ђурђевић, руководилац Департмана криминалистике.

Слике можете погледати овде

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

Установа

Основне студије

Упис

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијски универзитет. Информатички центар. Пријатељи сајта

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpu.edu.rs