Пријем код Ректора Криминалистичко-полицијског универзитета - Прво Дворанско атлетско првенство за студенте и женски одбојкашки турнир у Бања Луци

Студенти Криминалистичко-полицијског универзитета учествовали су у суботу 23.11. 2019. године на првом Дворанском атлетском првенству за студенте и студенткиње које је одржано у Атлетској дворани у Београду у појединачној и екипној конкуренцији. Криминалистистичко-полицијски универзитет представљало је пет студенткиња: Кристина Радивојевић, Тамара Славковић, Неда Милисављевић, Дајана Митић, Сара Петрић и пет студената: Стефан Марковић, Никола Лалић, Виктор Миловановић, Живомир Павић, и Светозар Стајковац.

У појединачним дислиплинама студенти Криминалистичко-полицијског универзитета оставарили су следеће резултате: У дисциплини скок у вис, прво место заузела је студенткиња Кристина Радивојевић. Студенткиња Дајана Митић освојила је друго место у трци на 2000 метара. У дисциплини бацања кугле друго место припало је студенту Светозару Стајковцу, као и  студенткињи Сари Петрић у женској конкуренцији.

Такмичило се укупно деветнаест екипа а студенти Криминалистичко-полицијског универзитета су у генералном пласману били трећепласирани.

У периоду од 29.11.-01.12.2019. године, осам студенткиња Криминалистичко-полицијског универзитета учествовало je  на женском одбојкашком турниру под називом „Млади за Српску“, одржаним у Бања Луци у Републици Српској. Учешће је узело шест екипа: Криминалистичко-полицијски универзитет из Београда, Медицински факултет Универзитета у Бања Луци, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Полицијска академија Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Факултет физичког васпитања и спорта Универзитета у Бања Луци и екипа Факултета безбедносних наука Универзитета у Бања Луци.

Студенткиње Криминалистичко-полицијског универзитета су на турниру освојиле друго место.

Екипу Криминалистичко-полицијског универзитета представљале су студенткиње: Милица Томић, Ксенија Симић, Ивана Зантић, Катарина Миловановић, Јелица Гарчевић, Емилија Мирковић, Марија Ковал и Петра Милановић.

Тим поводом 3.12.2019. године, ректор Криминалистичко-полицијског универзитета, проф. др Дане Субошић, са сарадницима организовао је састанак са студентима. У свом обраћању, ректор Универзитета је похвалио студенте који су остварили запажене резултате како у атлетици тако и женској одбојци. Честитао им је на освојеном трећем месту у генералном пласману у атлетици као и постигнућа у појединачним дисциплинама као и на освојеном другом месту у одбојци и исказао уверење да ће студенти Универзитета и у будуће успешно представљати Универзитет на спортским манифестацијама. У завршном делу састанка студентима су подељени пригодни поклони.

Слике атлетика можете погледати овде
Слике одбојка можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени