Ректор КПУ одржао састанак са студентима учесницима показних вежби на промоцији полицијских службеника у Новом Саду

У уторак 21.05.2019. године, у Новом Саду је одржана свечана промоција полицијских службеника - дипломираних студената Криминалистичко – полицијског универзитета, полазника 17. и 18. класе Центра за основну полицијску обуку Министарства унутрашњих послова Републике Србије и полазника 4. класе основне обуке за ватрогасно-спасилачку јединицу.

Током промоције, на Тргу слободе је наступило и шеснаест студената КПУ који су приказали елементе обуке у борилачким вештинама из предмета Специјално физичко образовање, док је један студент био ангажован у извођењу тактичке показне вежбе.

Тим поводом дана 24.05.2019. године, ректор Криминалистичко – полицијског универзитета проф. др Дане Субошић заједно са проректором за наставу проф. др Гораном Вучковићем, организовао је састанак са студентима учесницима показних вежби. Састанку су присуствовали и наставници задужени за припрему и наступ студената у Новом Саду проф др Ненад Коропановски, доц др Бојан Јанковић и др Раша Димитријевић. У кратком обраћању, руководство КПУ је похвалило присутне за целокупно ангажовање и исказало уверење да ће наши студенти и у будуће успешно представљати Универзитет на манифестацијама у сарадњи са МУП РС. У име ангажованих, руководству се захвалио студент IV године основних академских студија криминалистике Небојша Костић. У завршном делу састанка, студентима су подељени пригодни поклони.

Студенти Криминалистичко-полицијског универзитета ангажовани на свечаној промоцији: Јована Тодић, Маријана Момић, Тамара Бањац, Нађа Шавија, Тања Николић, Јована Тејић, Ана Петровић, Небојша Костић, Марко Орландић (тактичка вежба), Стефан Грујичић, Светозар Стајковац, Марко Мирковић, Марко Котрљановић, Никола Станимировић, Ђорђе Милошевић, Ђорђе Тешановић и Стеван Лаловић.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени