Посета саветника за Безбедносну сарадњу и унутрашње послове Амбасаде Р. Турске, пуковника Али Гокхан Кајилија и представника Одсека за билатералну сарадњу МУП РС, Душана Сузића

Дана 27.3.2019. године Саветник за Безбедносну сарадњу и унутрашње послове Амбасаде Републике Турске, пуковник Али Гокхан КАЈИЛИ и представник Одсека за билатералну сарадњу Министарства унутрашњих послова Републике Србије, Душан Сузић посетили су Криминалистичко-полицијски универзитет. Пуковник КАЈИЛИ посетио је Универзитет као представник Министарства унутрашњих послова Републике Турске, у циљу успостављања сарадње, а позивајући се на Протокол у области научне сарадње, потписан између Криминалистичко-полицијске академије Србије и Националне полицијске академије Турске. Састанку са делегацијом Амбасаде присуствовали су ректор Универзитета, проф. др Дане Субошић; проректор за међународну и интеринституционалну сарадњу, проф. др Саша Мијалковић; и сарадник за послове међународне сарадње, Анђела Павловић.
Закључак састанка је да постоје три сегмента могуће сарадње а то су: едукација, научно-истраживачки рад, и размена добре праксе, а све са циљем унапређења образовне, научне, истраживачке и пословне активности ових институција. Посебан акценат је стављен на размену знања и искуства у погледу ванредних ситуација, као и на заједничко организовање научних конференција.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени