Свечани пријем нове генерације студената на студијама другог степена

У амфитеатру Криминалистичко-полицијске академије „др Арчибалд Рајс“ 2. новембра 2017. године одржана је свечаност поводом пријема студената уписаних на други степен студија у школској 2017/2018. години и доделе диплома студентима који су студије завршили по студијским програмима мастер и специјалистичких академских студија. Свечаности су присуствовали новоуписани и дипломирани студенти, наставници и сарадници Академије.
Вршилац дужности декана Академије проф. др Горан Бошковић честитао је дипломиранима са жељом да своја знања преточе у конкретне резултате, а новоуписанима честитао на избору студија и професионалном опредељењу уз жељу да постигну запажене резултате. Посебно је истакао да је Криминалистичко-полицијска академија ове године акредитовала и докторске академске студије Информатике те да ће се ове школске године по први пут уписати студенти и на докторске студије Информатике поред докторских студија Криминалистика и право и Форензичко инжењерство, као и да је Академија у процесу трансформације у Криминалистичко-полицијски универзитет.
Вршилац дужности декана проф. др Горан Бошковић уручио је дипломе најбољим студентима:
Мастер академске студије
Глигоријевић Никола, студијски програм Информатика и рачунарство, просечна оцена 10
Ристић Марија, студијски програм Криминалистика, просечна оцена 9,13
Токовић Невена, студијски програм Форензичко инжењерство, просечна оцена 8,75
Специјалистичке академске студије
Савић Марина, студијски програм Криминалистичко-форензичке идентификације, просечна оцена 9,75
Младеновић Игор, студијски програм Безбедносна заштита лица и имовине, просечна оцена 9,75
Присутне је поздравио и вршилац душности продекана за други степен студија проф. др Александар Бошковић. В.д. продекана проф. др Александар Бошковић честитао је дипломиранима на постигнутим резултатима а новоуписаним студентима пожелео успех у даљем школовању.
Након обраћања дршилаца дужности декана и продекана за други степен студија, присутни су погледали кратак филм о Арчибалду Рајсу а након тога и филм који су припремили студенти Криминалистичко-полицијске академије, чланови Криминалистичке секције, о Академији.
Осталим студентима дипломе је уручио продекан проф. др Александар Бошковић.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени