ДЕЛЕГАЦИЈА КПА ПОСЕТИЛА ПОЛИЦИЈСКУ АКАДЕМИЈУ ТУРСКЕ

В. д. продекана за научноистраживачки рад, проф. др Биљана Симеуновић-Патић, и в. д. продекана за студије другог степена, проф. др Александар Бошковић, боравили су радно-стручној Националној полицијској академији Турске у Анкари од 14. до 16. јуна 2017. године. Циљ посете је био унапређење односа између Криминалистичко-полицијске академије и Националне полицијске академије Турске и сагледавање конкретних корака које је неопходно предузети у циљу што скоријег  потписивање споразума о сарадњи између ове две институције.
Делегација КПА састала се са руководством Националне полицијске академије Турске на челу са председником проф. др Јилмазом Чолаком, који је представио предлог споразума о сарадњи између ове две институције. Такође, посебно је указао и на спремност да сарадња након потписивања споразума буде конкретизована у виду размене студената, размене искустава када је у питању методика организације и извођења наставе, размене научне и стручне литературе, као и размене наставника и сарадника.
Делегација се службено састала и са директором Института за безбедносне науке, проф. др Бајрамом Али Сонером, шефом Одељења за међународне односе и тренинг, Мустафом Серкан Сабанком, као и директором Института за форензичке науке и руководством Тренинг центра за обуку паса.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени