Учешће студената КПА на научно-стручној конференцији у Бања Луци

У среду 23.11.2016. године, одржана је 9. Научно-стручна конференција „Студенти у сусрет науци“ на Универзитету у Бања Луци са међународним учешћем. У раду конференције учествовало је и 9 студената Криминалистичко-полицијске академије: Немања Манојловић, Милан Максимовић, Сретен Бојић, Татјана Вулиновић, Сања Раичковић, Стефан Ђорић, Немања Недељковић, Милош Ристић и Александар Симоновић.
Студент Симоновић Александар (трећа година основних струковних студија) презентовао је рад на тему ''Криминалистичка тактика и утицај потражних радњи полиције на кривична дела''.           
Студенткиња Сања Раичковић (четврта година основних академских студија) је у сарадњи са председником Студентског парламента Високе школе унутрашњих послова, Луком Миладиновићем презентовала рад на тему импликације на Европску унију, Републику Српску и Републику Србију под називом ''Легислативни и институционални капацитети у борби против тероризма“.
Поред студената Криминалистичко-полицијске академије на конференцији су такође учествовали студенти Правног факултета, Филолошког факултета и Медицинског факултета Универзитета у Новом Саду, као и Факултета безбедности и Математичког факултета Универзитета у Београду.
Студенти Криминалистичко-полицијске академије су похваљени од стране организатора конференције.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени