Секција за ванредне ситуације - уручење сертификата

У оквиру Криминалистичко-полицијске академије већи низ година са успехом функционише Секција за ванредне ситуације. Поред осталих активности, утврђених годишњим планом активности, припадници Секције учествују у такмичењима која се организују у оквиру активности Ватрогасног савеза Републике Србије.
Екипа Секције је у оквиру и уз стручну помоћ Ватрогасног савеза и Добровољног ватрогасног друштва општине Савски Венац, 2015. године освојила прво место на општинском и градском ватрогасном такмичењу Београда.
На 4. Фестивалу ватрогаства Републике Србије на Затибору од 08. до 10.07.2016. г. одржано је треће државно такмичење ватрогасаца Републике Србије, на коме је екипа Академије освојила прво место у категорији „мешовите“ екипе.
Сходно Правилнику о стручном оспособљавању и стицању звања у добровољном ватрогаству, Ватрогасни савез општине и Добровољно ватрогасног друштва омогућили су припадницима такмичарске екипе учествовање на припремној настави и полагању испита за звање ватрогасац.
Овом приликом 28.10.2016. године, в.д. декана Криминалистичко-полицијске академије, проф. др Драгана Коларић, шеф Катедре безбедносних наука, проф. др Драган Млађан, са представницима Ватрогасног савеза општине и Добровољног ватрогасног друштва, виши ватрогасни официр Пуниша Трипловић, Душан Илић и Живковић Зоран, уручили су сертификате-уверења о положеном испиту за звање ватрогасца члановима такмичарске екипе.

Списак чланова екипе

  1. Ивић Ивана
  2. Ђуровић Лазар
  3. Димитријевић Стефан
  4. Јовановић Никола
  5. Дабић Ђорђе
  6. Прелевић Александар
  7. Ненадовић Никола
  8. Бојић Алекса
  9. Малинић Теодора
  10. Радојковић Кристина
  11. Јелена Миловановић

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени