Министар унутрашњих послова Александар Вулин посетио штанд Универзитета и Министарства на 65. Сајму књига

65. Међународни сајам књига под слоганом „Повратак написаних”, свечано је отворен у недељу 23. октобра 2022. године у 18:00 часова. Криминалистичко-полицијски универзитет на овогодишњем сајму представља се публици на заједничком штанду са Министарством унутрашњих послова.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас отварању штанда Универзитета и Министарства на београдском сајму књига, поручивши свим грађанима Србије да има ко да их чува и да има ко да брине о њима.

 „Ми овде показујемо шта смо научили, шта смо одштампали, шта смо објавили, показујемо чиме ћемо учити нашу децу, како ћемо васпитати будуће полицајце, шта смо научили од старих полицајаца, колико смо поносни на оне који су сада полицајци. Да, али више од свега, ми овде кажемо Србији да има на кога да се ослони.“, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Присутнима се обратио и ректор Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зоран Ђурђевић, истичући значај књиге и важност неговања знања,  као стубова  очувања безбедносног система Републике Србије. Такође, представио је издавачку делатност Универзитета, чија издања су доступна стручној и општој јавности, у виду уџбеника, монографија и научних часописа из периода од 2019. до 2022. године.

Криминалистичко-полицијски универзитет учешћем на сајму наставља традицију дугу 27 година, а сви заинтересовани моћи ће да се упознају са издањима Универзитета  од 24. до 30. октобра 2022. године.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени