Потписан Споразум о сарадњи између министарстава унутрашњих послова Републике Србије и Републике Српске и КПУ

Поводом обележавања тридесет година Министарства унутрашњих послова Републике Српске, у Бањалуци, потписан je Споразум о сарадњи између министарстава унутрашњих послова Републике Србије и Републике Српске и Криминалистичко-полицијског универзитета. Споразум су потписали министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин, министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач и ректор Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зоран Ђурђевић. На основу потписаног Споразума припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске ће се школовати и образовати на Криминалистичко-полицијском универзитету у Београду.

Споразумом је дефинисано да Криминалистичко-полицијски универзитет расписује конкурс за упис кандидата, које упути Министарство унутрашњих послова Републике Српске на основне студије Криминалистичко-полицијског универзитета.

Потписан споразум, такође, предвиђа да ће до пет одабраних кандидата бити уписано у прву годину основних студија у школску 2022/2023. годину, у статусу студената чије се студије финансирају из буџета Републике Србије.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени