Министар Стефановић уручио решења за пријем у радни однос

У петак, 09.11.2018. године, у Центру за основну полицијску обуку у Сремској Каменици, на свечан начин, у присуству високих званица Министарства унутрашњих послова и локалне самоуправе, у радни однос у Министарство унутрашњих послова примљено је 47 дипломираних криминалиста као и полазници 16. класе Центра за основну полицијску обуку.

Програм свечаности отпочео је хор Криминалистичко-полицијског универзитета који је извео државну химну, након чега су се новопримљеним полицијским службеницима и високим званицама обратили в.д. декана Криминалистичко-полицијске академије проф. др Горан Бошковић, начелник Центра за основну полицијску обуку главни полицијски саветник Желимир Мрдаљ а потом и потпредсеник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић. По завршетку обраћања, др Небојша Стефановић је најбољим дипломираним криминалистима Академије и полазницима ЦОПО-а уручио пригодне награде.

Након овог свечаог пријема, у последње две године, у радни однос у Министарство унутрашњих послова примљено је преко 500 дипломираних криминалиста који су школовање завршили на Криминалистичко-полицијској академији.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени