Пријем дипломираних студената у радни однос

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић 28.07.2017. године уручио је решења о пријему у радни однос у Министарство унутрашњих послова. Тим поводом истакао је да од њих очекује да покажу стечена знања, вештине и способности и да осигурају безбедност за све грађане наше земље.
Пожелевши добродошлицу 61 дипломцу Криминалистичко полицијске академије у Министарство, министар Стефановић је указао новим полицијским службеницима да грађани имају велика очекивања од њих, а подсетио је и да данашњи безбедносни изазови нису попут оних са којима су се сусретале раније генерације.
„Изазови се мењају, али је посао полиције да одржи мир и стабилност у земљи и да се бори да се грађани осећају максимално безбедно у сваком тренутку, на улицама, у домаћинствима, на било ком месту“ рекао је Стефановић.
Министар је изразио задовољство што су дипломци Криминалистичко полицијске академије добили радна места.
„Током ове године примили смо, укључујући вас, укупно 150 људи са Криминалистичко полицијске академије, али ћу се потрудити да до краја године буде још пријема“ рекао је Стефановић.
У име свршених студената КПА који су добили решења за пријем у радни однос захвалио се Лазар Тописировић, који је истакао да ће знање и умеће које су стекли током школовања наставити да усваршавају у склопу система безбедности и да ће полицијски посао обављати одговорно, стручно и часно.
„Захвалио бих се на указаном поверењу и што нам је пружена прилика да служимо Републици Србији и припадамо елити наше нације. Ја сам сигуран да ћемо оправдати поверење, јер смо тако научени“, закључио је Тописировић.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени