Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

У периоду од 03.04. до 25.04.2019. године реализоваће се посебни облици наставе, комплетно обавештење са распоредом реализације по годинама можете погледати овде

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Студенти који обављају праксу ван Београда, у обавези су да се првог дана праксе јаве у Полицијску управу у седишту, у 8.00 часова. Наредних  дана биће у одабраној полицијској станици, само уколико ментори координатори  организационо и кадровски немају сметње за успешно остваривање циљева праксе!
Студенти који праксу реализују у Полицијској управи за Град Београд, у обавези су да се првог дана праксе у 8.00. часова, јаве ментору-инструктору у полицијској станици по распореду праксе (Земун, Нови Београд, Савски венац или Палилула).
Студенти друге године основних академских студија Форензичко инжењерство реализоваће праксу 8 радних дана у седишту ППУ, а преостала два дана, по утврђеном распореду у НКТЦ.
Образац Дневног извештаја са праксе студенти могу преузети у електронској форми са сајта Академије.  Од студента се очекује да за сваки радни дан попуни извештај који ће потписати ментор-инструктор, непосредно одговоран за рад студента.
Адресе ПУ можете погледати овде

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

Установа

Основне студије

Упис

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијски универзитет. Информатички центар. Пријатељи сајта

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpu.edu.rs