Прво Дворанско атлетско првенство за студенте и студенткиње 2019.

27112019

У суботу 23.11. 2019. године Универзитетски спортски савез Београда, уз подршку Атлетског савеза Србије и Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, организовао је прво Дворанско атлетско првенство за студенте и студенткиње. На такмичењу које се одржало у Атлетској дворани у појединачној и екипној конкуренцији,   у дисциплинама: 60 м, 400 м, 3000 м студенти, 2000 м студенткиње, скок у даљ, скок у вис, бацање кугле и мешовита штафета 4x200м, учешће су узели студенти са деветнаест факултета Београдског Унуверзитета. Криминалистистичко-полицијски универзитет представљало је пет студенткиња: Кристина Радивојевић, Тамара Славковић, Неда Милисављевић, Дајана Митић, Сара Петрић и девет студената: Стефан Марковић, Александар Стевановић, Никола Лалић, Виктор Миловановић, Живомир Панић, Миленко Лекић, Никола Крунић, Грујица Мусић и Светозар Стајковац.

У појединачним дислиплинама студенти Криминалистичко-полицијског универзитета оставарили су следеће резултате: У дисциплини скок у вис, прво место заузела је студенткиња Кристина Радивојевић. Студенткиња Дајана Митић освојила је друго место у трци на 2000 метара. У дисциплини бацања кугле друго место припало је студенту Светозару Стајковцу, као и  студенткињи Сари Петрић у женској конкуренцији.

У генералном пласману најуспешнији су били атлетичари Војне академије, друго место заузео је Електротехнички факултет, а трећепласирани су били студенти Криминалистичко-полицијског универзитета.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени