Свечана промоција нових полицијских службеника у Новом Саду

У уторак 21.05.2019. године, у Новом Саду, Криминалистичко – полицијски универзитет учествовао је у свечаној промоцији полицијских службеника, дипломираних студената КПУ, 17. и 18. класе полазника Центра за основну полицијску обуку и 4. класе полазника основне обуке припадника ватрогасно-спасилачких јединица.

Радни однос у Министарству унутрашњих послова Републике Србије је засновало 711 полицијских службеника, међу којима је 63 дипломца Криминалистичко-полицијскиг универзитета.

Том приликом награђени су најбољи дипломирани студенти КПУ: Саша Шуњеварић, са просеком 8,70 као први у рангу, Марко Мирковић као други и Александра Костић, као трећа у рангу.

Након награђивања најбољих студената и полазника, на Тргу слободе студенти КПУ су приказали знања припадника полиције у борилачким вештинама. Удруженим снагама студенти КПУ, заједно са полазницима ЦОПО – а и припадницима Специјалне антитерористичке јединице извели су показну вежбу – привођење групе отмичара. Као централни део манифестације, уследио је свечани дефиле у коме су дипломирани студенти учествовали у мешовитом, осмом по реду подешелону са полазницима 4.класе полазника основне обуке припадника ватрогасно-спасилачких јединица.

Мешовити подешелон предводио је асистент Александар Сакач.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени