Дипломирани студенти Академије засновали радни однос у МУП-у

На свечаности поводом пријема у радни однос која је одржана 20.07.2018. године потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић прецизирао да је у претходних годину и по дана радни однос у Министарству унутрашњих послова засновало 456 студената Криминалистичко-полицијске академије, 521 полазник ЦОПО и 96 ватрогасаца. Министар Стефановић је на свечаности поводом пријема у радни однос 272 дипломиранa студента Академије, полазника Центра за основну полицијску обуку и основне обуке за припаднике ватрогасно-спасилачких јединица поручио да ће Министарство наставити са одговорном политиком запошљавања кадрова у складу са потребама полиције.
„Настављамо праксу која већ две, три године уназад успешно тече, уз поштовање принципа усавршавања, каријерног напредовања и запошљавања људи који завршавају полицијске школе. Примамо најбоље који су завршили Криминалистичко-полицијску академију, Центар за основну полицијску обуку и младе ватрогасце“, рекао је министар Стефановић.
Министар је новим полицијским службеницима поручио да су у служби свих грађана Србије и изразио уверење да ће они допринети већој безбедности и да ће својим радом учинити да будемо поносни на њих.
Стефановић је истакао да ће Министарство наставити да улаже у младе људе који су сада добили решења кроз стручне обуке, усавршавања и даље унапређење њихових знања.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени