Увид научној и стручној јавности за дан 22.01.2018

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид   научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студента Костадиновић Ненада под називом: ”Веровања о невербалним знаковима обмањујућег понашања”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студента Марковић Горана под називом: ”Систем физичко – техничког обезбеђења аеродрома ” Морава”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Божовић Драгане под називом: ”Медији и секундарна виктимизација”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенкиње Савић Ане под називом: ”Криминолошки аспекти рецидивизма и превентивни значај пеналног третмана утемељеног на индивидуалној процени ризика”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Бојић Милице под називом:”Правни положај задржаних лица у Републици Србији”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Пантелић Марије под називом: ” Примена визуелајзерских алата за контролу безбедности социјалних мрежа”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Милошевић Иване под називом: ” Виктимолошки аспекти сексуалних деликата”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Недељковић Марка под називом: ” Злоупотреба деце у сврху организованог криминала”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Бајић Марка под називом: ” Спречавање насиља међу осуђеницима у казненим заводима”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Јевтић Душана под називом: ” Концепт полиције у заједници као део реформе полиције у Републици Србији”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Бараћ Дејана под називом: ”Психофизички и социјално-материјални проблеми миграната у условима савремених миграционих кретања преко територије Републике Србије ”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  и  Извештај комисије о оцени мастер рада студентa  Радовановић Марка под називом: ”Репрезентативност организационих модела војно- безбедносним организацијама у Европи ”.  Извештај и мастер  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  информатике и рачунарства  и  Извештај комисије о оцени мастер рада информатике и рачунарства студентa Лончаревић Милана под називом: ”Употреба алгоритама вештачке интелегенције у детекцији и анализи фацијалних експресија”. Извештај и мастер рад информатике и рачунарства могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  информатике и рачунарства  и  Извештај комисије о оцени мастер рада  информатике и рачунарства студентa Окука Луке под називом: ”Сигурносни изазови употребе ”паметних” телефона (smartphones)”.  Извештај и мастер  рад  информатике и рачунарства могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  мастер  рад  форензике и  Извештај комисије о оцени мастер рада форензике студентa Милутиновић Јоване под називом: ”Форензика у противпожарној заштити стамбених објеката ”.  Извештај и мастер  рад  форензике  могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  специјалистички  рад  и  Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Самопјан Милана под називом: ”Организација и методе обезбеђења резиденцијалних објеката од тероризма применом мера физичко - техничке заштите”. Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  специјалистички  рад  и  Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Јаковљевић Милана под називом: ”Међузависност  мултинационалних  корпорација и међународних војних интервенција”. Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  специјалистички  рад  и  Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Милетић Ивана под називом: ”Безбедносне физичко – географске карактеристике локације аеродрома и заштита аеродрома од терористичких напада”. Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  специјалистички  рад  и  Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Никшић Николе под називом: ”Предвиђања Семјуела Хантингтона из књиге ”Сукоб цивилизација и преустрој светског поретка”  20 година касније” . Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  специјалистички  рад  и  Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студента Арсић Ненада под називом: ”Уређаји за снимање у пословима полиције. Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

Криминалистичко-полицијска академија – Београд ставља на увид научној и стручној јавности  специјалистички  рад  и  Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студенткиње Станић Марије под називом: ”Разлике између филогенетских и културолошких узрока насиља, агресије и конфликата у друштву . Извештај и специјалистички  рад могу се видети сваког радног дана, сем суботе, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијске академије у Београду-Земун, ул. цара Душана бр.196.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени