Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 13. 2. 2020. године у 12.00 часова, у  Сали 200, студенткиња мастер академских студија криминалистике Александра Радисављевић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Структурне карактеристике Сектора за ванредне ситуације у Републици Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    др Обрад Стевановић , професор у пензији, председник
-    проф. др Драган Млађан , члан
-    проф. др Далибор Кекић, ментoр

Дана 13. 2. 2020. године у 13.00 часова, у  Сали 200, студент мастер академских студија криминалистике Миломир Миловановић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Специфичности регрутовања и селекције кандидата за пријем у полицијске школе у Републици Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    др Обрад Стевановић, професор у пензији, председник
-    доц. др Саша Марковић , члан
-    проф. др Далибор Кекић, ментoр

Дана 13. 2. 2020. године у 13.00 часова, у Сали Наставно научног већа, студенткиња мастер академских студија криминалистике Анђела Павловић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Злоупотреба Интернета за јавно подстицање на тероризам“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др  Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Саша Мијалковић, члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор    

Дана 13. 2. 2020. године у 14.00 часова, у Сали 200, студент мастер академских студија криминалистике Саша Богојевић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Специфичности организовања обезбеђења резиденционалних објеката у Републици Србији “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    др Обрад Стевановић , професор у пензији, председник
-    доц. др Саша Марковић , члан
-    проф. др Далибор Кекић, ментoр

Дана 13. 2. 2020. године у 11.00 часова, у Сали 200, студенткиња мастер академских студија криминалистике Јасмина Мићић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“ Феноменолошке карактеристике криминала малолетника на територији ПУ Чачак и њихо значај за превенцију “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др  Зоран Ђурђевић ,   
-    проф. др Ненад Радовић , члан
-    доц. др Ивана Радовановић, ментoр

Дана 14. 2. 2020. године у 13.00 часова, у Сали 200, студенткиња мастер академских студија криминалистике Катарина Радуловић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“ УЛОГА ПОЛИЦИЈЕ У СУПРОСТАВЉАЊУ НАСИЉУ У ПОРОДИЦИ –са посебним освртом на поступање органа и установа надлежних за спречавање насиља у породици на подручју Колубарског округа“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    др Драгана Коларић, судија Уставног суда,  председник   
-    проф. др Александар Бошковић , члан
-    доц. др Саша Марковић, ментoр

Дана 14. 2. 2020. године у 11.00 часова, у Сали 200, студенткиња мастер академских студија криминалистике Анђела Ивановић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“ Претресање и преглед превозних средстава“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-     проф.др Александар Бошковић,  председник   
-    проф. др Тања Кесић , члан
-    проф. др Звонимир Ивановић, ментoр

 

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени