Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 26.12.2019. године у 11.00 часова, у Кабинету тактике, студент мастер академских студија Мићо Живановић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Кривичноправна реакција на корупцију у Републици Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Александар Бошковић, члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор

Дана 26.12.2019. године у 12.00 часова, у Кабинету тактике, студенткиња мастер академских студија Милица Стојилковић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Особености кривичноправног статуса малолетника у Србији – де леге лата - де леге ференда“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-    доц. др Ивана Бодрожић, ментор

Дана 26.12.2019. године у 13.00 часова, у Кабинету тактике, студент мастер академских студија Душан Ратковић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Кривична санкција кућног затвора и њена примена у Републици Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Биљана Симеуновић  Патић, председник
-    доц. др Ивана Бодрожић, члан
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић, ментор

Дана 26.12.2019. године у 14.00 часова, у Кабинету тактике, студенткиња мастер академских студија Лола Стојановић, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Анализа модуса операнди извршилаца кривичног дела из члана 185 Кривичног законика“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Валентина  Баић, председник
-    проф. др Оливер Лајић, члан
-    проф. др Звонимир Ивановић, ментор

Дана 27.12.2019. године у 12.00 часова, у Учионици 10, студенткиња мастер академских студија Марија Камиџорац, јавно ће бранити мастер рад на тему:“Кривично дело рачунарске преваре са аспекта злоупотребе двофакторијалне аутентификације “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер  рада у саставу:
-    проф. др Дарко Маринковић, председник
-    проф. др Александар Бошковић, члан
-    проф. др Звонимир Ивановић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени