Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 07. 02. 2019. године у 9.00 часова, у Свечаној сали, студент  мастер академских студија Здравковић Ненад, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Права жртава кривичног дела трговине људима “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Милан Жарковић, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-     проф. др Радомир  Зекавица , ментор

Дана 07. 02. 2019. године у 10.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Арсић Тамара, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Жртве злочина из мржње у Републици Србији “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Биљана Симеуновић Патић, председник
-    проф. др  Радомир Зекавица, члан
-     проф. др Тања Кесић, ментор

Дана 07. 02. 2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Станковић Вања, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Профил извршиоца породичног убиства “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Биљана Симеуновић Патић, председник
-    доц. др Саша Марковић, члан
-     проф. др Зоран Ђурђевић, ментор

Дана 07. 02. 2019. године у 12.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Продановић Александра, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Нормативни оквир полицијске службе у Србији у другој половини XIX века “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Дарко Симовић, председник
-    проф. др Радомир Зекавица, члан
-     проф. др  Ивана Крстић Мистриџеловић, ментор

Дана 08. 02. 2019. године у 14.00 часова, у Свечаној сали, студент мастер академских студија Василијевић Срђан, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Функционалност алата Wireshark у бежичном окружењу - детекција припремне фазе напада“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Бранкица Поповић, председник
-    доц. др Кристијан Кук, члан
-     проф. др Петар Чисар, ментор

Дана 08. 02. 2019. године у 15.00 часова, у Свечаној сали, студент  мастер академских студија Митровић Дејан, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Тестирање оптималне јачине WPA2-PSK шифре за логоровање у бежичном окружењу коришћењем софтверских алата“ Кали Линукс“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Бранкица Поповић, председник
-    доц. др Кристијан Кук, члан
-     проф. др Петар Чисар, ментор

Дана 12. 02. 2019. године у 15.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Вукашиновић Јелена, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Место и улога жена у непосредном физичком обезбеђењу “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    проф. др Горан Вучковић, члан
-     проф. др Александра Љуштина, ментор

Дана 14. 02. 2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Којић Зорица, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Криминалистичка анализа исказа осумњичених за кривична дела са елементима насиља “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Даг Коларевић, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-     проф. др Зоран Ђурђевић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени