Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 15. 10. 2018. године у 12.00 часова, у учионици 8, студент специјалистичких академских студија Арбутина Мирко, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Безбедносна заштита података од интереса за националну безбедност Републике Србије“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Младен Бајагић, председник
-    проф. др Жељко Никач , члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 15. 10. 2018. године у 13.00 часова, у Учионици 8, студент специјалистичких академских студија Ђорђевић Марко, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “ Верски и етички мотивисан екстремизам и тероризам на Балканском полуострву“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Младен Бајагић, председник
-    проф. др Горан Бошковић , члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 17. 10. 2018. године у 12.00 часова, у Кабинету информатике 1, студенткиња специјалистичких академских студија Петровић Милица, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Веза ЦЕРТ-а и интернет центара за жалбе грађана “ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Владица Стојановић, председник
-    доц. др Војкан Николић , члан
-    проф. др Драган Ранђеловић, ментор

Дана 17. 10. 2018. године у 10.00 часова, у Кабинету информатике 1, студент специјалистичких академских студија Маћешић Милош, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Структура и функционисање специјалне антитерористичке јединице“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Обрад Стевановић, председник
-    проф. др Далибор Кекић , члан
-    проф. др Дане Субошић, ментор

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени