Међународни криминалистичко-истражни програм помоћи у обуци (ICITAP) донирао Криминалистичко-полицијском универзитету опрему за симултано превођење

Делегација Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци (International Criminal InvestigativeTraning Assistance Program – ICITAP) коју су чинили ICITAP аташе у Србији Скот Хетфилд, асистент Програма Јулијана Богдановић и руководилац пројекта „Развој институционалних капацитета“ Маја Миловановић посетила је Криминалистичко-полицијски универзитет у уторак 23. јануара 2024. године, ради потписивања Уговора о донацији и примопредаје донације у виду опреме за симултано превођење.

Биро за међународну борбу против наркотика и спровођење закона Стејт департмента САД-а подржава пружање развојне помоћи путем обуке и опреме обезбеђене у циљу изградње капацитета Криминалистичко-полицијског универзитета. С тим у вези, Криминалистичко-полицијском универзитету донирана је опрема за симултано превођење.

Наведена донација представља наставак дугогодишње изузетне сарадње Криминалистичко-полицијског универзитета и Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци, са намером да заједничке активности у будућности буду још успешније, у циљу унапређења услова за студирање и рад.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени