Учешће студената Криминалистичко-полицијског универзитета на Међународном квизу у Будимпешти

Студенти четврте године Основних академских студија криминалистике Валерија Исмаили, Бранислав Раденковић и Павле Здравковић, под менторством проф. др Горана Бошковића, учествовали су у Међународном квизу подизања свести о штетности корупције „Шта знамо о корупцији? Приступ заснован на вредностима“, у организацији Одељења за превенцију корупције Службе националне заштите Мађарске (Corruption Prevention Department National Protective Service).

Међународни догађај реализован је у оквиру Интернационалног тренинг центра у Будимпешти, 6. и 7. децембра, поводом обележавања Светског дана борбе против корупције. Студенти високошколских установа за примену закона из Републике Аустрије, Републике Чешке, Словачке Републике, Републике Хрватске, Мађарске и Републике Србије учествовали су у квизовима и радионицама у циљу подизања свести о штетности корупције, као и стицања нових знања из ове области која могу применити у даљем студирању, а посебно у професионалном ангажману у будућности.

Овај међународни догађај, такође је био изузетна прилика да се студенти блиских професионалних опредељења упознају, размене знања и искуства, али и остваре нова пријатељства.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени