Прва посета представника Студентске конференције универзитета Србије

Поводом организовања трибине „Спречавање насиља у породици, са посебним освртом на дигитално насиље“, у склопу светске кампање „16 дана активизма“, председница Студентске конференције универзитета Србије (СКОНУС) Маргарета Смиљанић, студент проректор Универзитета у Београду Ана Грчић и председник Студентског парламента Универзитета у Београду Стефан Ковачевић посетили су Криминалистичко-полицијски универзитет, у понедељак 4. децембра 2023. године.

Проректор за наставу проф. др Ненад Милић, председница студентског парламента Криминалистичко-полицијског универзитета Милица Столић, као и чланови Студентског парламента Валентина Вуковић и Лазар Милтеновић представили су гостима организациону структуру, студијске програме и наставне капацитете ове високошколске установе. Током састанка било је речи о могућностима за заједнички рад на унапређењу студентског стандарда и услова студирања.

Главна службеница за односе са јавношћу Анђела Павловић представила је Криминалистичко-полицијски универзитет, док су Маргарета Смиљанић и Милица Столић представиле рад СКОНУС-а и Студентског парламента Криминалистичко-полицијског универзитета студентима Правног факултета Универзитета у Београду, Факултета за специјалну едукацију и рехабилитацију Универзитета у Београду и Факултета безбедности Универзитета у Београду, који су били учесници трибине „Спречавање насиља у породици, са посебним освртом на дигитално насиље“.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени