Промоција уџбеника Полицијски менаџмент аутора проф. др Далибора Кекића

У оквиру циклуса промоција нових издања Криминалистичко-полицијског универзитета, у уторак 24. октобра 2023. године, на 66. Међународном београдском сајму књига, промовисан је уџбеник Полицијски менаџмент аутора проф. др Далибора Кекића.

Уџбеник је најпре представио рецензент проф. др Обрад Стевановић нагласивши да овај уџбеник није важан и користан само за студенте и припаднике полиције, већ представља драгоцену базу података и за приватни сектор. Аутор издања, проф. др Далибор Кекић говорио је о потенцијалима примене уџбеника али и о процесима током његовог настанка. Уџбеник je замишљен и припремљен као оптималан фонд (база података) научних знања, који би будућим полицијским менаџерима требало да омогући одабир неког или неких од многобројних потенцијалних решења за организационе изазове и проблеме с којима ће се сусретати у раду, као и смернице за управљање ситуацијама које захтевају специфичне менаџерске способности. Студенти се оспособљавају да, осим личних, остварују и циљеве полицијске организације на различите законите начине, уз употребу креативних и иновативних решења.

Током овог сајамског дана, руководилац Департмана криминалистике проф. др Радомир Зекавица представио је студије криминалистике и разговарао са заинтересованим будућим бруцошима о могућностима за упис и студирање.

Штанд Криминалистичко-полицијског универзитета отворен је за посетиоце до 29. октобра 2023. године, у Хали 2а Београдског сајма.

Програм наредних промоција издања Универзитета можете преузети овде

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени