Учешће ректора на годишњој конференцији Међународног удружења шефова полиције у Сан Дијегу

Ректор Криминалистичко-полицијског универзитета проф. др Зоран Ђурђевић и проректор за наставу проф. др Ненад Милић бораве у Сан Дијегу, у америчкој савезној држави Калифорнија, ради учешћа на годишњој конференцији Међународног удружења шефова у полицији (The International Association of Chiefs of Police - IACP).

Учешће на конференцији реализовано је уз помоћ Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци (International Criminal Investigative Training Assistance Program – ICITAP), чији представници Скот Хетфилд и руководилац пројекта „Развој институционалних капацитета“ Маја Миловановић су такође део делегације.

Ректор проф. др Зоран Ђурђевић, у оквиру сесије IMPAKT говорио је о сарадњи као основи успеха и представио дугогодишњу сарадњу са Међународним криминалистичко-истражним програмом помоћи у обуци (ICITAP) и Међународним програмом за дроге и спровођење закона (INL).

Професионалци у области спровођења закона из различитих држава света, у периоду од 14. до 17. октобра 2023. године, током конференције ће разменити знања и искуства, али и створити могућности за реализацију сарадње у будућности. Наведена конференција је највећи догађај од значаја за повезивање припадника полиција широм света, у циљу унапређења полицијске професије кроз размену искустава, радионице, предавања и изложбу технике и опреме, од значаја за обављање полицијског посла.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени