ПОСЕТА ПРОФ. ДР КОРИЈА ВОТКИНСА ПОВОДОМ КОНФЕРЕНЦИЈЕ „ДАНИ АРЧИБАЛДА РАЈСА“

У сусрет XII међународној научној конференцији „Дани Арчибалда Рајса“, проф. др Кори Воткинс (Cory Watkins) са Универзитета Централне Флориде (The University of Central Florida-UCF), Сједињене Америчке Државе, посетио је Криминалистичко-полицијски универзитет, у понедељак, 7. новембра 2022. године.
Посета професора Воткинса резултат је, пре свега, изузетне сарадње коју је Универзитет остварио са Универзитетом Централне Флориде, али и захваљујући подршци Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци (ICITAP). Током првог дана посете ректор проф. др Зоран Ђурђевић, са сарадницима, пожелео је добродошлицу уваженом госту изражавајући задовољство поводом наставка сарадње и учешћа професора Воткинса на конференцији „Дани Арчибалда Рајса“. Током састанка, представљени су историјат, улога, студијски програми и стратешки правци рада и развоја Универзитета. Професор Воткинс је имао прилику да обиђе комплекс Универзитета и упозна се са наставним капацитетима, али и планираним пројектима у смеру унапређења услова студирања и рада.
Осим учешћа у раду научне конференције „Дани Арчибалда Рајса“, у периоду од 8. до 9. новембра, уважени гост ће одржати и почасно предавање студентима Универзитета, у четвртак, 10. новембра 2022. године у 10 часова.

Слике, можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени