Увид научној и стручној јавности за дан 09.09.2019

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Дејана Радовановића под називом: ”Однос националне и еколошке безбедности ”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Николе Пантовића под називом: ”Теоријски аспекти полицијског овлашћења лишења слободе са посебним освртом на практичну примену у Полицијској управи Ваљево”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земуну.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Филипа Вучића под називом: ”Обојене револуције” као претња националној безбедности”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Гојић Јоване под називом: ”Фалсификовање новца у Републици Србији”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студентa Луке Иванчевића под називом: ”Кривичноправно реаговање на вршњачко насиље”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности мастер рад и Извештај комисије о оцени мастер рада студенткиње Драгане Јанковић под називом: ”Трговина људима као кривично дело у релевантним међународним документима”. Извештај и мастер рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земуну.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студентa Миловић Младена под називом: ”Управљање кадровима у управи за извршење кривичних санкција Републике Србије – правни аспекти”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земун.

Криминалистичко-полицијски универзитет ставља на увид научној и стручној јавности специјалистички рад и Извештај комисије о оцени специјалистичког рада студентa Филиповић Немање под називом: ”Инфилтрација полиције у криминалну средину ангажовањем прикривеног иследника - упоредноправна анализа и криминалистички аспекти”. Извештај и специјалистички рад могу се видети сваког радног дана, од 10 до 13 часова у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, у библиотеци Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, ул. Цара Душана бр.196,Земун.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени