Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 10. 2. 2020. године у 10.00 часова, у  Сали 200, студент специјалистичких академских студија криминалистике Владимир Николић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“Криминалистички и кривичнопроцесни аспекти откривања и доказивања неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Оливер Лајић , председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-    проф. др Милан Жарковић, ментор

Дана 11. 2. 2020. године у 12.00 часова, у  Сали 200, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Марина Виденовић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“ Улога криминалистичко оперативне аналитике у поступку доказивања кривичних дела корупције“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Горан Бошковић , председник
-    проф. др Ненад Милић, члан
-    проф. др Зоран Ђурђевић, ментор

Дана 11. 2. 2020. године у 13.00 часова, у  Сали 200, студент специјалистичких академских студија криминалистике Бранко Оклобџија, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Организовани криминал у Србији – кријумчарење опојних дрога  балканском рутом“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Дарко Маринковић , председник
-    проф. др Зоран Ђурђевић, члан
-    проф. др Горан Бошковић, ментор

Дана 11. 2. 2020. године у 14.00 часова, у  Сали 200, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Мартина Миљковић, јавно ће бранити специјалистички рад на тему:“ Криминалистичко-стратешка анализа криминала у области недозвољене производње и трговине дуваном и дуванским  производима“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког  рада у саставу:
-    проф. др Горан Бошковић , председник
-    проф. др Ненад Милић, члан
-    проф. др Зоран Ђурђевић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени