Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 30. 10. 2019. године у 13.00 часова, у Сали 200, студенткиња мастер академских студија Миљана Илић, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Претресање уређаја за  аутоматску обраду података“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Оливер Лајић, председник
-    проф. др Кесић Тања, члан
-    проф. др  Звонимир Ивановић, ментор
Дана 31. 10. 2019. године у 10.00 часова, у Сали 200, студенткиња мастер академских студија Шормаз Јована, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Ратовање у иностранству као кривично дело у националном законодавству “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић председник
-    проф. др Саша Мијалковић, члан
-    доц. др  Ивана Бодрожић, ментор
Дана 31. 10. 2019. године у 11.00 часова, у Сали 200, студент мастер академских студија Миленковић Ненад, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Тероризам типа “Усамљени вук“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Ђорђе Ђорђевић председник
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор
-    доц. др  Ивана Бодрожић, члан
Дана 1. 11. 2019. године у 14.00 часова, у Сали 200, студенткиња мастер академских студија форензике Костић Анђелија, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Коришћење Раманове спектрометрије у форензици за детекцију дрога и лековае“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    академик. др Зоран Поповић председник
-    проф. др Радован Радовановић, члан
-    проф. др  Стево Јаћимовски, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени