Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 8. 10. 2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студент специјалистичких академских студија криминалистике Филиповић Немања, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Инфилтрација полиције у криминалну средину ангажовањем прикривеног иследника – упоредноправна анализа и криминалистички аспекти“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Милан Жарковић, председник
-    проф. др Горан Бошковић, члан
-    проф. др Дарко Маринковић, ментор

Дана 9. 10. 2019. године у 12.30 часова, студенткиња специјалистичких академских студија криминалистике Стаменковић Ивана, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Криминалистичка методика откривања и доказивања кривичног дела силовања са  посебним освртом на питање добровољности обљубе“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Ненад Радовић, председник
-    проф. др Оливер Лајић, члан
-    проф. др Дарко Маринковић, ментор

Дана 9. 10. 2019. године у 13.00 часова, студент специјалистичких академских студија криминалистике Мирковић Никола, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Криминалистичка анализа убистава извршених у Републици Србији у периоду 2013-2017. године“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Ненад Радовић, члан
-    проф. др Дарко Маринковић, ментор

Дана 10. 10. 2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студент специјалистичких академских студија криминалистике Стаменковић Маријан, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Улога војних служби безбедности у антитерористичкој заштити објеката Војске Србије од посебног значаја“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    проф. др Саша Милојевић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени