Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 3. 10. 2019. године у 11.00 часова, у Кабинету техничких средстава полиције студенткиња Мастер академских студија криминалистике Гојић Јована, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Фалсификовање новца у Републици Србији“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Александар Чудан, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-    доц. др Ивана Бјеловук, ментор
-    
Дана 3. 10. 2019. године у 12.00 часова, у Учионици 9, студент Мастер академских студија криминалистике Мајкић Милорад, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Политички осуђеници – комунисти у Сремскомитровачкој казнионици 1929-1941“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Тања Кесић, председник
-    доц. др Ивана Бодрожић, члан
-    проф. др Ивана Крстић-Мистриџеловић, ментор  
                                                         
Дана 3. 10. 2019. године у 10.00 часова, у Свечаној сали , студент Мастер академских студија криминалистике Вучић Филип, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Обојене револуције“ као претња националној безбедности“  пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    проф. др Срђан Милашиновић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор  

Дана 3. 10. 2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студент Мастер академских студија криминалистике Радовановић Дејан, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Однос еколошке и националне безбедности“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Драган Млађан, председник
-    проф. др Александра Љуштина, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор  

Дана 3. 10. 2019. године у 13.00 часова, у Свечаној сали, студент Мастер академских студија криминалистике Новаковић Звонко, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Поимање “унутрашњег непријатеља“ у социјалистичкој Југославији “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    доц. др Драгана Чворовић, председник
-    доц. др Иван Петровић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор  

Дана 3. 10. 2019. године у 12.00 часова, у Свечаној сали, студент Мастер академских студија криминалистике Станковић Никола, јавно ће бранити мастер рад на тему: “Злоупотреба жена и деце у терористичке сврхе пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    доц. др Ивана Бодрожић, председник
-    доц. др Божидар Оташевић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор  

Дана 3. 10. 2019. године у 15.00 часова, у КИ2, студент Мастер академских студија криминалистике Кошанин Иван, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Безбедносни аспекти мобилних чет апликација “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Бранкица Поповић, председник
-    доц. др Кристијан Кук, члан
-    проф. др Петар Чисар, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени