Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 11.02.2019. године у 13.00 часова, у Свечаној сали, студент специјалистичких академских студија Павловић Саша, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Анализа нивоа моторичких способности полицијских службеника Пу Врање и Пу Сомбор“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Ненад Коропановски, председник
-    доц. др  Радивоје Јанковић, члан
-    проф. др Горан Вучковић, ментор

Дана 11.02.2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња специјалистичких академских студија Цветановић Тања, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Криминалистичко поступање у случајевима тешких крађа извршених проваљивањем у куће и станове и њихово спречавање“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Дарко Маринковић, председник
-    проф. др  Звонимир Ивановић, члан
-    проф. др Милан Жарковић, ментор

 Дана 12. 02. 2019. године у 14.00 часова, у Свечаној сали, студент специјалистичких академских студија Станковић Александар, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Анализа обучености полицијских службеника Полицијске управе у Смедереву за употребу средстава принуде“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    проф. др Горан Вучковић, члан
-     доц. др Бојан Јанковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени