Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 30. 01. 2019. године у 12.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Здравковић Анђела јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Куба и владавина права: прошлост, садашњост и будућност “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Дарко Симовић, председник
-    проф. др Тања Кесић, члан
-    проф. др Радомир Зекавица, ментор    
        
Дана 04. 02. 2019. године у 11.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Петковић Снежана, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Облици и обележја терористичких  напада АЛ Каиде и Исламске државе  “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    доц. др Драгана Чворовић, председник
-    проф. др Иван Петровић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 04. 02. 2019. године у 12.00 часова, у Свечаној сали, студенткиња мастер академских студија Лекић Каћа, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Веза идентитета и угрожавања безбедности друштвених група “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Срђан Милашиновић, председник
-    проф. др Иван Петровић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 04. 02. 2019. године у 13.00 часова, у Свечаној сали, студент мастер академских студија Бериша Изет, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “ Организовани криминал као претња националној безбедности “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Срђан Милашиновић, председник
-    доц. др Драгана Чворовић, члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени