Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Oдлаже се одбрана од 15.10.2018.год  за 18. 10. 2018. године у 11.00 часова, у  Учионици 7, студент  специјалистичких академских студија Ђорђевић Марко, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему:  “Верски и етнички мотивисан екстремизам и тероризам на Балканском полуострву “ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Младен Бајагић, председник
-    проф. др Горан Бошковић , члан
   -    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 18. 10. 2018. године у 11.30 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Алашевић Урош, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Субверзивно деловање  хрватске политичке емиграције против ДФЈ, ХНРЈ и СФРЈ : случај Радуша 72 “ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Горан Бошковић, председник
-    доц. др Драгана  Чворовић , члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

Дана 18. 10. 2018. године у 12.00 часова, у Учионици 7, студенткиња специјалистичких академских студија Коцић Александра, јавно ће бранити специјалистички рад  на тему: “Значај криминалистичко-обавештајног рада полиције у локалној заједници за супростављање  тероризму и насилном екстремизму “ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Жељко Никач, председник
-    доц. др  Данијела Спасић , члан
-    проф. др Саша Мијалковић, ментор

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени