Мастер студије: Одбрана мастер рада

Дана 11. 10. 2018. године у 13.30 часова, у Кабинету информатике 1, студенткиња мастер академских студија информатике и рачунарства Кутлић Милана, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“ Компаративна анализа антималвер алата: Kaspersky, AVG и  Nod   “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Драган Ранђеловић, председник
-    проф. др Кристијан Кук, члан
-    проф. др Петар Чисар, ментор
Дана 11. 10. 2018. године у 13.45 часова, у Кабинету информатике 1, студенткиња мастер академских студија информатике и рачунарства Лукић Јована, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“ Мрежни алати за обезбеђивање сигурности од DDoS napada“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Бранкица Поповић, председник
-    проф. др Кристијан Кук, члан
-    проф. др Петар Чисар, ментор
Дана 12. 10. 2018. године у 10.00 часова, у Кабинету информатике 3, студент  мастер академских студија  криминалистике Кнежевић Стефан, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“ Медији и насиље“ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Срђан Милашиновић, председник
-    доц. др Ивана Радовановић, члан
-    доц. др Данијела Спасић, ментор
Дана 12. 10. 2018. године у 10.00 часова, у Учионици 11, студенткиња  мастер академских студија  криминалистике Малиновић Александра, јавно ће бранити мастер рад  на тему:“Кривицно-процесни значај методе ДНК профилисања  “ пред комисијом за оцену и одбрану мастер рада у саставу:
-    проф. др Тања Кесић, председник
-    проф. др Смиља Теодоровић, члан
-    проф. др Александар Бошковић, ментор

 

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени