Спец. студије: Одбрана специјалистичког рада

Дана 5. 10. 2018. године у 12,00 часова, у кабинету продекана за наставу, студент специјалистичких академских студија Ђокић Десимир, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Анализа употребе средстава принуде на територији подручне полицијске управе Чачак за период од 2014. до 2016. године“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Горан Вучковић, председник
-    проф. др Бојан Јанковић, члан
-    проф. др Саша Милојевић, ментор

Дана 8. 10. 2018. године у 11,00 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Милошевић Милош, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Дезинформације и гласине на друштвеним мрежама и кризне ситуације“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    проф. др Саша Мијалковић, члан
-    проф. др Срђан Милашиновић, ментор

Дана 8. 10. 2018. године у 11,30 часова, у Учионици 7, студент специјалистичких академских студија Поповић Горан, јавно ће бранити специјалистички рад на тему: “Разрешење сукоба несталих на етничкој основи“ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Саша Милојевић, председник
-    проф. др Саша Мијалковић, члан
-    проф. др Срђан Милашиновић, ментор

Дана 8. 10. 2018. године у 12,00 часова, у Кабинету методике, студент  мастер академских студија Милосављевић Миљојко, јавно ће бранити мастер рад  на тему: “Криминалистичка анализа кривичног дела насиље у породици на подручју полицијске управе Нови Пазар “ пред комисијом за оцену и одбрану специјалистичког рада у саставу:
-    проф. др Зоран Ђурђевић, председник
-    проф. др Александар Бошковић, члан
-    проф. др Ненад Радовић, ментор

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени